Büyükçekmece'deki kazada ölenlerin cenazesi Silivri'de toprağa verildi

Büyükçekmece'de TEM Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 3'ü kardeş 4 kişinin cenazesi Silivri'de toprağa verildi.

Büyükçekmece'deki kazada ölenlerin cenazesi Silivri'de toprağa verildi

TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen kazada kamyon ile kamyonetin arasında sıkışan 8 kişinin bulunduğu otomobilde hayatını kaybeden Alperen Ş. (1), Sabri Ş. (2), Buğlem Ş. (8) ve Kader K'nin (18), otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumundan alınan cenazeleri Silivri'ye getirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait nakil aracılığıyla Çanta Mahallesi Hacı Hüsnü Albayrak Camisi'ne getirilen naaşlar için burada ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

Cenazeler daha sonra Çantaköy Mezarlığı'na defnedildi.

Kazada yaralanan aynı aileden baba Muhittin Ş, anne Sevda Ş, çocukları Alparslan Ş. ile yakınları Havva K'nin hastanedeki tedavileri sürerken Alparslan Ş'nin kazada yaşamını yitiren Alperen Ş. ile ikiz olduğu öğrenildi.

Büyükçekmece'de TEM Otoyolu'nda dün İstanbul istikametinde kaza yaptığı için yolda duran kamyona, arkadan gelen ve içinde 8 kişi bulunan otomobil çarpmıştı. Kamyonun altına giren otomobile de başka bir kamyonetin çarptığı kazaya, yoldan geçen tır ve hafif ticari araç da karışmıştı. Kazada Alperen Ş, Sabri Ş, Buğlem Ş. ile Kader K. hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı