Zonguldak'ta Vahşet: Eve Zorla Girdi Eşinini Sevgilisini Defalarca Bıçakladı!

Zonguldak'ta yaşanan olayda boşanma davası açtığı eşinin sevgilisi olduğunu öğrenen şahıs kan donduran olaya neden oldu. Evine zorla girdi, eşinin sevgilisini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Zonguldak'ta Vahşet: Eve Zorla Girdi Eşinini Sevgilisini Defalarca Bıçakladı!

Zonguldak’ta kendisine boşanma davası açtığı belirlenen adam, eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Yaşar Esen’i eve zorla girerek bıçakladı. Bıçaklanan Yaşar Esen kaldırıldığı hastanede vefat etti. Tutuklu sanık Mustafa K. ve ona yardımcı olan 2 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açıldı.

Geçen yıl 3 Nisan’da gerçekleşen olay Çaycuma’da meydana geldi. Ahatlı köyünde yaşayan Neriman K., kocasından boşanmak isteyerek dava açtı ve kardeşinin evine yerleşti. Daha sonra boşanmak istediği eşi, iddialara göre Neriman K.’nın sevgilisi Yaşar Esen ile birlikte yaşadığını gerekçe göstererek üç kişiyle birlikte bu eve baskın düzenledi.

Suçu Siz Üstlenin Diyerek Oğullarına Teklifte Bulundu

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ele alınan davada ‘tasarlayarak kasten öldürme’ iddianamesi hazırlandı. İddianamede Mustafa K., Umut Ç. ve Umut K. hakkında ağırlaştırılmış müebbet talep edildi.

Mustafa K. verdiği ilk ifadelerde suçlamaların tamamını reddetti. Yaptığı açıklamalarına göre olay yerine hiç gitmediği, Yaşar Esen’i görmediğini belirtti. Eve giderken polis ekiplerinin kendisini tutuklamasıyla olayı öğrendiğini dile getirse de oğlu tam tersi yorumda bulundu.

Oğlu Umut K., olay gecesinde babasının kendisini aradığını ve bulabildiği kadar adam toplaması gerektiğini söylemiş. Kardeşi Soner K. ve arkadaşı Umut Ç. ile toplanıp babasının gelmesini bekleyen Umut K. sonra babasının geldiğinde bıçakları verdiğini dile getirdi. Annesinin sevgilisini olduğunu, namusunun kirlendiği dile getirerek saldıracaklarını söyleyen Mustafa K., olay sonrası suçu üstlenmesi için oğullarına durumu izah etmiş.

Durumu kabul etmeyen Umut K., cinayet işleyenin babası Mustafa K. olduğunu belirtti. Tüm bunların üzerine bir süredir dosyaları incelenmekteydi. Hazırlanan iddianame sonrası tasarlayarak adam öldürme suçundan dolayı Mustafa K. ve Umut K. ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanıyor. S.T’nin yaşı 18’den küçük olduğu için 24 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İlgili Haberler
'Polisim' Diyen Dolandırıcıya 640 Bin TL'sini Kaptırmaktan Yine Polis Kurtardı!
ZBEÜ Ev Sahipliğinde Kenevir ve Kadın İstihdamı Çalıştayı Düzenlendi
İntihar Değil Cinayet Çıktı: 20 Yıl Hapse Mahkum Edildi!

Kaynak: İHA