ALLAH AZİZ YILDIRIM’I TÜRK FUTBOLUNUN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN

Koca çınar olan Diyarbakırspor artık 3. Lig’de.

Bugsaşspor maçı ile ilgili söyleyecek bir şey yok. Maçın teknik ve taktik analizine girmeyeceğim. Öncelikle Trabzon’dan başlamak istiyorum.

Özellikle son iki senedir. Her fırsatta mağdur olduğunu iddia eden Trabzon camiasına artık nokta kadar inancımın kalmadığını belirtmek istiyorum. Tokatspor ile ligin son maçına çıkacaksın ve bu maçın neticesi, bir başka maçı etkileyecek sen bu maç öncesi yedi sporcun ile yollarını ayıracaksın. Maça yedek ağırlıklı 14 kişilik kadro ile çıkacaksın.

Peki, sormak istiyorum bu saatten sonra sizin samimiyetinize kim inanır?

 Allah, Türk futbolunun başından Aziz Yıldırım ve onun gibilerini eksik etmesin. Demek ki, Yıldırım haklıymış. Ve Trabzon camiasının da bu saatten sonra ağlamasına gerek yok. Kendileri de aynı yolun yolcusu olduklarını göstermiş bulundular.

Kendi takımımıza dönecek olursak; Valisi, Belediyesi, Vekilleri, STK’ları’nın umurunda olmadığı bir Diyarbakırspor söz konusuydu.

Öncelikle Sayın Vali’ye sormak istiyorum. Geçtiğimiz sene bir söz söylediniz.’Kongre üyeleri gerekeni yapsın. Bizde gerekeni yaparız’ diye. Öyle sanıyorum ki siz gerekeni yaptınız. Tebrikler. Umarım bir daha bu memleket adına ‘gereken(!)’ bir şeyi yapmazsınız.

Belediye’ye gelecek olursak diyeceğimde hiç gelmemek en iyisi. Belediye Diyarbakır’ın belediyesi olmadığını kanıtladı. Koca bir sezon bir kez maça gelmez mi bir başkan? Hani Diyarbakırspor hepimizindi? Demek ki bunların hepsi birer söylemden ibaretmiş. Şimdi sevinmişsinizdir. Sizlere de tebriklerimi yolluyorum.

Gelelim vekillere..
Diyarbakır’ın onbir milletvekili var. Bir bakanı, birde iktidar partisinde iki numaralı ismi.. Ankara’da oynanan maça sadece Galip Ensarioğlu ile eski vekillerden Abdurrahman Kurt geldi. Onların çabası da son birkaç hafta olsa da diğer vekillerden bir şey gelmeyince o çaba da anlatmaya değer oluyor. Hani sizler Diyarbakır’ın vekiliydiniz? Neredesiniz? Diyarbakırspor’un kader mücadelesinde neredesiniz?

Diyarbakırspor’un bu duruma düşmesinde emeği geçenlerden biriside sözde Sivil Toplum Örgütleri.. Bugüne kadar en büyük Sivil Toplum Örgütü olan Diyarbakırspor ile uzaktan yakından ilgilenmeyen Sivil Toplum Örgütleri.. Sizlerde takımın küme düşmesinde oynadığınız üstün rolden ötürü bir tebriği hak ettiniz..Tebrikler..