Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİNE SAHİP ÇIK

Bu futbolcularla Fehmı çağlarla bu iş olmaz Fehmi çağların kapasitesi belli takım çalıştıramaz mahalle takımını çalıştıramaz iş işten geçmeden eski sporcuları geri getirilsin 3.lig 2.lig de forma giyen sporcularımızdan Diyarbakırlı olan hala lisansı Diyarbakırspor da olan sporcuları var hepsi gelir seve seve oynar.

Yazık Türkiye ye mal olmuş Diyarbakırspor  bu kadar ayak altına alınmaz bir şehrin bu kadar gurur ve onuru ile oynanmaz ki tarihi var geçmişi var Diyarbakırlı uyuma takımına sahip çık talip  çok A. Kadir duran  gelsin kongre kararı alsın. Bize yönetim lazım işi bilen adam lazım Dibe vurduğumuz kadar vurmuşuz bir Kocaelispor kadar olamıyoruz yazık be yok mu bu memlekette Diyarbakırlı eğer  kalsaydı bu gün takım bu durumda olmazdı.

Yetti be formasını satınız armasını satınız etini derisini sıyırdınız tesislerini elinden aldınız kurban seçtiniz kendi memleketinde misafir muamelesi etiniz. En dibe vurdu herkes seyirci kaldı.100 dönüm arazisi kalmış elinde herkesin gözü orda o arsayı nasıl satarız hesabı yapılıyor.

Bu saatten sonra kimse demesin ben Diyarbakırlıyım çok yazık çok A.kadir Duran bu iş sana ağır geliyor .koltukta babandan kalmadı. Gel kongre kararı al ve işi bilen insanlara bırak yaptıkların için teşekkür ederiz.

Senden rica ediyoruz kongre kararı al Diyarbakırspor kimseye babasından kalan miras değil Diyarbakırspor mutlaka eski kimliğine dönmeli A. Kadir Duran Büyükşehir belediyesinin personeli  elinde 3 amatör takım var.

 Aslanspor Galatasaray Diyarbakırspor işi ticarete dökmüş herkes gözü 100 dönümlük arazide araziyi satmak  herkes cinlik peşinde  sayın Cumali  Atilla Büyük şehir belediye başkanı bu işe ancak siz çözüm bulabilirsiniz.

Gerekeni yapmanızı rica ederiz  Bu belediyeniz de çalışan memurla olmaz maddi gücü olan işi bilen adamlar gelsin bu takım ortak değerimiz arkasında büyük bir kitle var herkesi göreve davet ediyorum.

İyi bir kongre iyi bir yönetimle Diyarbakırspor u kurtarabiliriz. Bu takımın selameti için bu forma amatör ligde de olsa o kadar ucuz değil  ama unutmasın ki Diyarbakırspor küllerinden doğup geri gelecektir.

Kim ne yaparsa yapsın bu kentin en büyük arması en büyük ortak değeri Diyarbakırspordur o küçük beyinlerinin bir köşesine yazsınlar. Hep böyle gidecek değil ya Allah bize de büyüktür.

Sayın mülki amirler bu sorun halkın ortak sorunu sizlerde bu şehrin yaşayanları olarak  bu işe el atmanız lazım Sayın Valimiz Hüseyin AksoyBüyükşehir Belediye başkanımız Cumali Atilla  Emniyet MüdürümüzTacettin Aslan  sporu seven baş savcımızın Kamil Erkut Güre nin bu konuda yardımlarını bekliyoruz.

Allah Bir gün kapılarını bize de açacaktır.

O zamanda Bu şehir  öyle bir hesap soracak  ki onlardan 7 cihan buna şahit olacaktır.


Bu Makale 812 kere okunmuştur.