DİYARBAKIRSPOR MAÇLARINA VERİLEN HAKEMLER ART NİYETLİ

Diyarbakırspor evinde Şırnak petrol sporla berabere kalarak büyük bir fırsat tepti.  İlk yarıda oyun başa baş giderken Şırnak petrol spor Diyarbakırspor kalecisinin   hatasını affetmedi ve öne geçti Diyarbakırspor 2.yarıya yoğun bir baskı ile başladı 58.dkikada beraberliği Metehan ile sağladı golden sonra Diyarbakırspor Şırnak petrol ceza sahasına yerleşti oyunun hâkimiyetini ele geçirdi.  Sağdan soldan çok tehlikeli ataklar geliştirdi ve çok net pozisyonlarda buldu ama bunlardan Yaralanamadı.

Diyarbakırspor   forvetleri Son vuruşlarda beceriksiz ve etkisiz kalınca istediği galibiyet golünü atamadı 2. golü atsa maç en az 4-1 bitebilirdi. Bu beraberlik şampiyonluk yolunda Diyarbakırspor'a sıkıntı oldu evinde oynadığı 2 rakibinden birine yenilip diğeri ile beraber kalarak güven vermedi şampiyonluğa oynayan takımların bu tür maçları kazanması lazım rakipler içerde dışarda galip gelirken Diyarbakırspor henüz istenilen düzeyde değil aksayan bölgeler var.

Erzincan bölgesi hakemleri çok kötü bir maç yönetti adeta Diyarbakırspor'u doğradılar.   Bu kadar art niyetli hakemlerin Diyarbakırspor maçlarına verilmesi düşündürücdür. Rakip takım kalecisi topa elle ceza sahası dışında müdahele etti  hakemin önünde olmasına rağmen oyunu devam ettirrdi. Diyarbakırspor'un net penaltısını es geçti rakiplerimiz ede çok kolay penaltı çalıyorlar hakem merkez kurulunu böyle sabıkalı kalitesiz hakemlerin Diyarbakırspor maçlarına bir daha verilmemesi en büyük dileğimizdir verilen emeklere yazık vebali çok ağır olur. Bal ligindeki diğer takımlarımızda bu konuda çok şikayetçi

Bu şampıyonluga oynayan takım görüntüsü degil   çok güzel bir statü lider olan 3.lige çıkıyor Diyarbakırspor'un bunu değerlendirmesi lazım yapılan emekler var yönetim nerede eksik ve yetersiz yer varsa çözüm bulmalı Diyarbakırspor diğer rakiplerine göre takımlara göre biraz daha eksik.

Bunları ara transfer döneminde çözmeli rakipler bu konuda Diyarbakırspor'dan önde   hala 18 maç var telafisi var ama bu saatten sonrada Diyarbakırspor'un iyi bir çıkış yapması lazım yoksa bu senede hayaller çabuk biter büyük bir şehir takımı olan milyonlarca taraftarı olan Diyarbakırspor'un bu durumda olması bizleri üzüyor. inşallah en kısa sürede toparlanıp eski günlerine   dönmesi lazım

Seyrantepe 1 nolu çim sahada türbin yetersiz birde deplasman takımı seyircisi geldiği zaman sıkıntı oluyor . Bunu son Diyarbakırspor Şırnak Petrol spor maçında gördük. Deplasman takımına yer yapmak için emniyet güvenli yer yapmak için çok sıkıntı çekti bu konuyu gençlik il spor müdürlüğü ve yetkili kirşlerin çok kısa sürede çözmesini bekliyoruz.  3 milyondan fazla nüfusu  var .Deplasmana  gelen taraftarlara için bir tribün yok.

Seyrantepe'deki  1 nolu  çim saha Aşağı kale arkası ve kenarda türbin için yer var neden yapılmıyor. Her şey sahipsiz çalışma yok sıkıntı çok bu konuda yetkili kişilerin bu sorunları çözmesini bekliyoruz. Bu Diyarbakır şehrine yakışmıyor yukarıdaki yeni statta 2 takım oynuyor Amed sportif     Diyarbekirspor yarın efsane Diyarbakırspor ve başka bir il takımı 3. lige çıkarsa sıkıntı olacak Seyrantepe'de bir sahanın türbinlerinin genişletilip 10 veya 15 bin kişilik türbin yapılması lazım.