DİYARBAKIRSPOR KREDİSİNİ BİTİRDİ

Haftayı bay gecen Diyarbakırspor bu hafta evinde ligin sürpriz takımı Yenişehir Belediye sporla oynayacak.  bir haftalık arada eksiklerini iyi analiz edip ağırlığını koyması lazım her geçen gün sürpriz sonuçlara sahne oluyor bu haftanın sürpriz takımı Yenişehir belediye spor oldu Şırnak Petrol sporu deplasmanda net bir skorla 3-1 yenerek haftanın takımı oldu.

        Mazıdağı fostat  Adelet sporu 5-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Bitlis Güzelderede  evinde Batman  Kayrasporu  2- 0 yenerek   bu haftanın öne çıkan takımları oldular.

            Diğer takımlarımızdan Bağlar Belediye spor evinde zorda olsa yeşil Varto sporu yenerek maçı kazanmasını bildi. Diğer takımlarımızdan  Adalet spor evinde ligin güçlü takımı favori konumundaki Mazıdağı Fosfata farklı yenilerek kötü gidişatını sürdürdü . Çınar Belediye sporda elinden geleni yapıyor mütevazı kadrosu ile sonuna kadar savaşıp direniyor. Bu hafta Van gölü fk ye 3-2 yenilerek puansız döndü.

         Bal lig, 9.grupta 5 takımımız var. Aralarında dayanışma olursa 1 takım3.li,ge çıkar 1 takımda ekstradan ligde kalır. bu işi yapabilecek takım Diyarbakırspor'dur. Bağlar belediye spor ve Yenişehir Belediye spor bu ligin sürpriz takımları yanı şampiyonluk yolu bu şehirden geçer. Takımlarımızdan birinin 3.lige çıkması en büyük dileğimiz . Ama dayanışma olursa yoksa yine başka takımları 3.lige yolcu ederiz.

            Bu büyük bir avantaj Şampiyonluk yolu Diyarbakır'dan geçer Diyarbakırspor sezona şampiyonluk hedefi ile başladı fakat çok kritik puanlar kaybetti ve kendisini sıkıntıya soktu.  Zirvedeki takımlar emin adımlarla yollarına devam ediyorlar. .Bitlis güzelde ve Mazıdağı fosfat öne çıkan takımlar olarak görünüyor.

         Diyarbakırspor kalan maçlarda rakiplerinin puan aldığı haftada bay olarak geçti bu hafta Yenişehir belediyesporla zorlu bir maça çııkacak kalan maçlar hepsi final niteliğnde kredisi kalmadı eksikleri var ara transferde gidermeli  araya kadarda puan kaybetmemesi lazım  Diyarbakırspora yakışanda o  bu yıl eline geçen fırsatı değerlendirmelidir. Bu lig çok zor bir lig burada şampiyon olmak 3.ligde şampiyon olmak kadar değerlidir. Bu yolda Diyarbakırspor'un desteğe ihtiyacı var destek konusunda biraz yalnız kalıyor. Daha çok destek olunursa başarı daha çabuk gelir.