DİYARBAKIRSPOR'A ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILIYOR

Bu şehirde Diyarbakırspor'a üvey evlat muamelesi yapılıyor. Diyarbakırspor  ligin  idaasız takımı   Yeşil Varto sporu 3 -0 yenerek ilk yarıyı 3.sırada liderin 5 puan gresinde bitirdi. Oynadığı maçlarda kendi rakiplerine üstünlük sağlamayan ve puan kaybına uğrayan takım görüntüsü verdi. Derbi maçları kazanamadı. Rakiplerinden puan alamadı Diyarbakırspor'un bu ligde açık ara önde olması lazımdı. Son 3 haftada Ekrem üşenin yerine Faruk Türk getirildi. 

Diyarbakırspor sezon başında yanlış bir transfer politikası yapmış görmeden takip etmeden ısmarlama futbolcular transfer etmişti. Takımın fizik gücü diğer takımlara göre düşüktü. Bu maçlara çok yansıdı özellikle şampiyonluğa oynayan takımlara karşı üstünlük sağlayamadık 2 yenilgi 1 beraberlik aldık .Diyarbakırspor bu takım ve bu futbolla şampiyon olması çok zor görünüyor.

Liderle Arada 5 puan var devre arasında kaliteli nokta transferler yapılırsa Diyarbakırspor bu işi götürebilir Sezon başında yapılan yanlış lüzumsuz transferler takıma hiç katkı yapmamammış Diyarbakırspor'da bugün takıma etki eden maç kazandıran futbolcu yok yazık başkanın verdiği emeğe harcadığı paralara yazık kim bu transferleri yapmışsa adeta Diyarbakırspor'un dibine bomba koymuş  

Transferi iş bilmez adamlara teslim edilirse böyle olur 3 yıldır Diyarbakırspor 3.lige çıkma mücadelesi veriyor 1 sezonda final kaybetti  Diyarbakırsporun acilen bu yerlerden kurtulması lazım Diyarbakırsporun bu durumda olması elbetteki bizleri üzüyor. Şehir 3 bölündü herkes alternatif peşinde Diyarbakırda  1 tek takım şehir takımının olması ve destek görmesi  lazım en mantıklıdır

Buna yatkın  takım Diyarbakırspordur desteğe ihtiyacı vardır .istediği desteği maaalesef bu güne kadar görmedik yazık 11 yıl süper ligde oynayarak bu şehre payeler kazandıran Diyarbakırspora  üvey evlat  muamelesi yapılıyor.Kapanması için dua edenler var demek başkanda olmazsa kapıya kilıt vuracaklar.

Diyarbakır şehri Diyarbakırspora  karşı çok vefasız  yaptıkları çok çabuk unutuldu peşinde koşanlar  şimdi başka yerde halayın başını çekiyorlar. iyi gün dostu çok kötü günde hepsi kaçtı biz bunu unutmadık bir yere yazdık günü geldiğinde hepsinden hesap soracağız..

Şimdi 1 aylık ara var Diyarbakırspor bu ara transfer döneminde  iyi bir transfer yaparak lige iyi hazırlanmalıdır. Yapılacak transferler bu 1 aylık boşlukta  uym sorununu çözer iyi ve nokta transferler yapılırsa Diyarbakırspor bu ligden çıkar 5 puan çok önemli değil önemli olan takımın 2. yarıda yeni transferlerle göstereceği performanstır.  Şehrinde biraz destek olması lazım diğer takımlar dolu türbinlerle oynarken Diyarbakırspor'a verilen destek yeterli değildir. Her kes Diyarbakırspor'a sahip çıksın destek olsun başka Diyarbakırspor yok bu şehrin ismini alan ilk ve tek takım Diyarbakırspor'dur.