DİYARBAKIRSPOR EKREM ÜŞENLE YOLLARINI AYIRDI

Diyarbakırspor teknik direktör Ekrem Üşenle yollarını ayırdı . Diyarbakırspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı Ekrem Üşen Hoca ve ekibine teşekkür etmek lazım Diyarbakırspor eğer yeni hoca getirecekse kaliteli bu işi bilen ve yükün altından kalabilecek taviz vermeyen takımın üstünde etkisi olan teknik adam getirmelidir. Burada kalmış 16 maç hepsi final niteliğinde daha köprünün altından çok sular akacak Diyarbakırspor her zaman böyle fırsat yakalayamaz ve eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirmelidir. 

                         Ara transferde ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Diyarbakırspor'un kurtuluşu bu sezon 3.lige çıkmakla olacaktır. Başkan kendi imkanları ile bir şeyler yapmaya çalışıyor onun dışında takıma destek çıkan yok bu memlekette ekmek yiyen çok iş adamı var ne hikmetse Diyarbakırspor'dan uzak kaçıyorlar .Başka takımlara kapılar açık her türlü destek veriliyor

          Diyarbakırspor'da kendi evinde üvey evlat muamelesi yalıyor rakipleri Bitlis Güzel dere Mazıdağı fosfat maçında Bitlis Güzeldere evindeki maçta lider Mazıdağı Fosfatı net skorla 2-0 yenerek zirveye ortak oldu Diyarbakırspor'da Çınar Belediye sporu farklı yenerek takibe devam dedi Diyarbakırspor yoluna emin adımlarla devam ediyor .

           Bu hafta  Çınar belediyesporla oynadı .Rakip toplama takım olmasına rağmen genç  koşan bir ekipti. ilk yarıda çok koştular Diyarbakırspor ise bulduğu pozisyonlardan yararlamadı.ilk yarı Diyarbakırsporun iştediği gibi gitmezsede Diyarbakırsporun galibiyeti ile son buldu 55 .dakikadan sonra rakip Diyarbakırsporun baskılı temposuna dayanamadı goller peş peşe gelmeye başladı

                     Diyarbakırspor zayıf rakıbı ile adeta tek kale oynadı 6-1 den sonra çok farkllı  olabilrdi .Diyarbakırspor futbolcuları birazda galbiyetin verdiği rehavetle buldukları net pozisyonları gole çeviremediler .M aç 6-1 sona erdi biraz dikkat etseler  futbolcular işi laubaliğe dokmeseler maç en az 12 -1 olurdu. Olsun galibiyet her zaman iyidir. Ama takım henüz istediğimiz  kıvamda degil devre arasında acilen aksayan bögelere takviye yapılması lazım .

       Rakipler bu konuda boş durmuyor. Ara transferde hepsi güçlenecek Diyarbakırspor eğer 3.lige çıkmak istiyorsa kalan maçlarda işi sağlam tutup iyi hamleler yapması lazım bu konuda takımımıza güveniyor her ne kadar memleket Diyarbakırspor'a sahip çıkmazsalar da biz sahip çıkıp takımı 3.lige çıkması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.