Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR 'A ANKARA HAVASI YARAMADI

Diyarbekirspor  deplasmanda Ankara Demirspora yenilerek büyük yara aldı. Sezon başından beri zirveye oynayan fakat inişli çıkışlı bir grafik çizen Diyarbekirspor  oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla güven vermedi

    Sezon başından bu yana takıma hoca dayanmadı.Her yıl en az 4 teknik adamla çalışan fakat başarı bulamayan bir takım görüntüsünde kadro itibarı ile 2.lig ayarında bir kadrosu olan Diyarbekirspor bir türlü istikrarlı bir çıkış bulamadı.

   3.lige çıktığından beri 9 dan fazla takımı 2.lge yolcu eden ve bir türlü 2.lige çıkamayan Diyarbekirspor neredeyse 3.lige abone oldu.

   Şampiyon takımların yaptığı çalışmaları takip etsinler nasıl bir uygulama yapılıyor idari işler nasıl sportif işler nasıl şampiyonluk için neler gerekli bazen bu işler  yalnız para ile olmuyor iş gören işi bilen iyi bir ekip takımın başında olmalı yazık bu yılda çıkamazsa 3.ligde beşinci yıl olacak

     BİZ DİYARBAKIRSPORUMUZU GERİ İSTİYORUZ

   Diyarbakır şehrinde Diyarbakırspora ihanet edenleri Allaha havale ediyoruz Zamanında bölgenin takımlarına ağabeylik yapan ve bölge takımlarını çatısı altında toplayıp sahip çıkan bir Diyarbakırspor vardı.

   Nesil değiştikçe insanlar da değişti herkes menfaat peşinde koştu Olanda kurban edilende Diyarbakır spor oldu. Diyarbakırspor şimdi  büyük şehir belediyede çalışan bir personelin elinde

  Kimse karışmıyor aile şirketi yönetimi kurmuş aile fertlerini delege yapmış  15 yaşındaki oğlunu başkan yapmış babasından kalmış miras gibi yok mu  memleket te  Diyarbakırı bu insanların elinden kurtaracak babacan adam  bu kadar mı kendi şehrinize olan sevginiz.

  Sporu çok seven Sayın valimiz  Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyük şehir belediye başkanımız Cumali Attila sizden ricamız var.

 Büyük şehir belediyesindeki personelinizin elinde olan Diyarbakırsporu kendine aile fertlerine oyuncak eden  bu şehre zarar veren ve Diyarbakırsporun  6 yıldır yerinde saymasına neden olan Büyük şehir belediyesindeki  657 tabii personelinizin elinden alıp Diyarbakırsporu güvenli ellere teslim edilmesini istiyoruz.

   Bu bizim Diyarbakırlıların sizden en çok istediğimiz ricamızdır Sayın valimiz sayın belediye başkanımız Diyarbakırsporumuzu geri istiyoruz .

 


Bu Makale 1650 kere okunmuştur.