Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR VAN BB SPOR KARDEŞ PAYI

Diyarbekir spor farklı yenildiği  Tire1922 deplasmanın ardından yine deplasmanda oynadığı maçta Van BB spor  ile  1-1 berabere kalarak önemli bir puan aldı.Eğer rakibine yenilseydi rakip Van BB spor da potaya girecekti.Diyarbekir spor ‘un oyun anlayışına baktığımızda, şampiyonluğa oynayan takım görüntüsünde değil.Şampiyonluğa oynayan bir takım nerede,olursa olsun oyunu rakip sahaya yığan boğucu pres yapan  rakipten korkmadan rakibe oyunu kendi sahasında kabul ettiren ısırdığını koparan takımdır. .Bu saydığım özelliklerin hiç biri Diyarbekirspor ‘da yok

Diyarbekir spor şimdiye kadar bunu yapmadı. teknik heyetin takıma  katkısı hiç olmadı. Diyarbekir spor ‘un 2.lig ayarında kaliteli bir kadrosu var. Eğer bu gün bu puanları toplamış’sa bireysel yetenekleri on plana çıkan sporcuların çok payı var.Menajer Numan Polat Diyarbekir spor’ da 5 .yılı Diyarbekir spor ‘da ve bu kentte sevilmeyen adam hele kendi memleketin’ de hiç sevilmiyor Böyle adam eğer 5 yıldır gitmiyorsa bunda art niyet aramak gerekir.

Teknik heyet ve Bayram Toysal ‘ın takıma hiç katkısı yok ne oyun anlayışı ne taktik teknik nede oyunu okuma özelliği oyuncu değiştirme takıma müdahale edecek kapasitede teknik adam değildir. Yönetimin acilen gerekeni yapmalı ve yeni bir teknik adam getirmelidir.

Bu hafta evinde oynayacağı Turgutlu spor maçını kazanmaktan başka alternatifi yoktur.Kazanırsa, büyük bir avantaj yakalar diğer sonuçlarda büyük  tepki ve yara alır.

Amed spor’ a gelince kanayan yara kangren oldu maddi sıkıntılar had safta geçen yılki kadrosunu bozan Amed spor bu yıl hayal kırıklığı yaşatıyor. Son haftalarda  maç sonrası  yönetime ve futbolculara tepki çok gösteriliyor. Bunu son olarak Afjet Afyon spor maçında gördük. Golü yedikten sonra altından çıkamadı. Şuursuz 'ca baskı netice vermedi.

Amed spor gol yediyse altından çıkamıyor. Gol yollarında etkili olacak golcüsü yok. Ahmet Akcan ın gelmesi hücum yönünde pozitif etki etse ‘de takım bir türlü istikrarlı bir çıkış yapamadı .Bunu nedeni ise yetersiz bir kadro yapısı olmasından kaynaklanıyor.İç saha maçlarında çok başarısız bir takım görüntüsünde

Bir türlü istediği sonuçları alamıyor. Hedefinden çok uzaklaştı Bu hali ile değil ,play off eğer ligde kalırsa diyecektim şansı var’ ki kendisinden kötü takımlar var Tuzla spor Mersin id yurdu Kocaeli birlik spor ligin dibine demir atmış takımlar.


Bu Makale 1304 kere okunmuştur.