Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

Diyarbekirspor'da Tire 1922 depremi

Diyarbekirspor geçen evinde Gölcükspor u 3-2 yenerken de oyunun son bölümlerinde zorlandı. Defansta bireysel hatalar ön plana çıktı.Diyarbekirsporun ligin en çok gol yiyen bir takımlarından biri olduğunu  daha önce Söylemiştik. Savunmada çok zaafları olan bir takım olduğunu teknik heyetin acilen önlem almasını dile getirmiştik.Teknik heyetin oyunu okuyamadığını oyuncu değişikliklerinde çok geç kaldığını dile getirmiştik

   Yanılmadık görünen köy kılavuz istemez misali ,Diyarbekirspor Tire1922 den 4 gol yedi hiçte hoş değil gol atmakta zorlanan bir takım karşında bu kadar kötü oynamak Şampiyonluğa oynayan bir takıma hiç yakışmadı.

   Tire1922 adeta Diyarbekirsporu sahadan sildi dağıttı. 11 maçta 10 gol atan bir takımdan bir maçta 4 gol yemek hiç yakışmadı böyle şampiyonluğa oynanmaz .Bir maç içerde kazan 2 maç dışarıda kaybet böyle şampiyon olunmaz .

    Diyarbekirsporun oynadığı oyun şampiyonluğa oynayan bir takımın görüntüsünde değil Bu sezon başından beri, böyle bahanelerin arkasına sığınıp ta kendinizi kandırmayınız.taraftarlar her şeyi görüyor. At gözlüğü ile seyredenler hariç Bu teknik ekiple bu iş gitmez

    Bu takım güven vermiyor yara hala kanıyor.Kangren olmadan gereken önlemi alınız. Hala erken tren kaçmadı sonra çok pişman olursunuz. Un var şeker yağ var yapacak usta yok Takım güven vermiyor nerdeyse 10 takım ideası var.buda Diyarbekirsporun beceriksizliğinden kaynaklanıyor.

    Elbette  eleştireceğiz eleştiri olmayan yerde başarı olmaz.Biz sizlerden daha çok bu takımın başarılı olmasını istiyoruz Bu bizim memleketimiz ve takımlarımızın başarılı olmasını istemek en doğal hakkımız.Eğer bu gün ligin ideasız takımlarını yenemiyorsan şapkanı önüne koyup düşüneceksin ben nerede hatta yaptım diyeceksiniz.bu böyle gitmez takımın güven vermesi lazım Diyarbekirspor da o yok bu takım özellikle deplasmanda hiç güven vermiyor.

   2.yarıda puanlar aslanın ağzında bütün takımlar ara transferde takımlarına takviye yapacaklar 2.yarı çok çetin ve zorlu geçecek  hiçbir takımı yenemezsiniz .Diyarbekirsporun acilen defanstaki sıkıntıya çözüm bulması lazım.Güven vermeyen hedefi olmayan bir takımın peşinden kimse gitmez Futbolcuların Tire1922 maçından çok dersler çıkarması lazım Yoksa şampiyonluk bu sezonda hayal olur.


Bu Makale 608 kere okunmuştur.