Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR’DA ÜÇ PUAN ZORLA

Diyarbekir spor evinde Kırıkhan sporu zor la 1-0 yenerek ligin alt sıralarındaki takımdan üç puanı zoraki aldı .Oynadığı futbol keyif vermedi.Oynadığı futbol şampiyonluğa oynayan bir takımın görüntüsünde değildi.Gol yollarında sıkıntı çeken bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen baskılı oyunu sürekli yapmayan rakibe gol pozisyonları veren bir takım vardı.

  Diyarbekir spor’un elinde 4 tane santrafor var. Ne hikmet’se en kötüsü sahadaydı. Önceki maçlarda takıma katkı sağlayan oynadığı futbolla taraftarlarında dikkatini çeken rakip defansı tedirgin eden gol yollarında etkili olan koşan pres yapan Aykut çift kenarda oturuyordu.

 Ligin dibindeki takımların karşısında zorlanan oynadığı bütün zor  maçları kaybeden Diyarbekir spor bu istikrarsız kimliğinden bir an önce çıkmak zorunda ikinci yarıda takımlar ara transferde güçlenecek puanlar artık cepte değil aslanın  ağzında olacak .

   Sezon başından beri istikrarlı bir çıkış bir hava yakalamadı. Oynadığı futbol ile şampiyonluğa oynayan takım görüntüsünde değil. Bu grupta şampiyonluğa oynayan takım sayısı bir hayli çoğaldı. Her hafta lider değişiyor. Çok değişik bir gurup öne çıkan favori takım yok. Herkesin birbirini yendiği bir guruptayız.

  Rakip Kırıkhan spor çok koşan diri bir takımdı ligin dibinde düşme potasında ateşi ensesinde en çok hisseden takımlardandı. Diyarbakır’a puan için gelmişti.Puan almak için çok çalıştı .Bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.    

  Kentimizin diğer takımı oynadığı son iki maçını kaybederek büyük bir yara aldı.Amed spor’da  işler hiçte iyi gitmiyor .Tehlike çanları yakından çalmaya başladı .

   Maddi sıkıntılar öne çıkmaya başladı .Futbolcuların moral motivasyonu  sıfır dirençleri kırılmış. Futbolcuların ruh hali maçlara da yansımış direnci kalmamış hedefsiz bir takım görüntüsünde beli ki yönetimin düştüğü maddi sıkıntılar futbolculara çok yansımış

    Amedsporun acilen kongre kararı alıp maddi durumdan etkilenmeyen iyi bir yönetim bulması lazım.İş işten geçmeden böyle devam ederse takımda futbolcu kalmayacak .

   Yazık bir yılda takımın bu duruma gelmesi çok üzücü bir an önce Amed spor da ki sorunlar maddi kriz sona ermeli yoksa işi çok zorlaşacak yazık..


Bu Makale 1005 kere okunmuştur.