Görüş Bildir

ANKARA'DAN BAKIŞ

Cemal Toptancı
Cemal Toptancı

KEMAL KILIÇDAROĞLUNA AÇIK MEKTUP

Evet, Sayın Genel Başkan.

Sizi, siyasi düşüncelerinizi size ait olan olmayan söylemlerinizi ilgiyle izleyen zaman zaman kızan zaman zaman üzülen vede zaman zaman gülen, bundan tam 22 yıl önce bulunduğunuz SSK genel müdürlüğü görevini ifa ederken ziyaretinizde bulunmuş, bir bardak çayınızı içmiş sade bir vatandaşım.

Aynı bölgenin aynı coğrafyanın ve rüzgârları aynı anda esen bölgenin yaşıt çocuklarıyız.

Tarih bilincimizde istesek istemesek de çok ortaklaşa kültürümüz var.

Koçgiriyi, Piranı, Garzanı, Zilanı ve Dersim’i bizden önceki nesillerin bize sözlü olarak anlattığı ama yazılı olarak ideolojik tarihin sayfalarında görmediğimiz, şefokratik dönemlerin günümüze yansıyan sıkıntılarından bize intikal eden mirasın varisleri bir nesiliz biz.

Acıları yaşayan nesil…

Darbelerden, muhtıralardan, idamlardan, faili meçhulleri yaşatan vicdansız vesayet sisteminin zulme reva gördüğü nesil…

Geçenlerde bir televizyon konuşmanızda anlatıyordunuz ya…

Hani bir zamanlar YANKE GO HOME diyen nesiliz biz…

NATO’ya-CENTO’ya –AYM’e hayır diyen nesil…

Bu sistemin yaşaması için kendi çapınızda ve gücünüzün yettiğince canla başla çalıştığınızı koşuşturduğunuzu görmekteyim.

Muharrem İnce’ye bakılırsa bu referandumda da şimdiden durum nanay görülüyor.

Ben sizin için milletvekiliniz Muharrem İnce kadar umutsuz değilim. Sayın Başkan

Ama gel samimi olarak şu tavsiyemi dinle, o bir bardak içtiğim çayınız hatırına söylüyorum tavsiyemi, bak, EVET’çilerin karşısında sizinde içinde bulunduğunuz büyük bir cephe açılmış bende sizde görüyoruz bunu.

Ana muhalefet partisi olarak sizin yapacağınız il mitinglerinizde, öncelikle birlikte hareket ettiğiniz EVET’çi cepheye karşı ahde vefa içinde olduğunuza toplumu ikna etmeniz gerekir.                                                  

Bunun için dostluğunuzu sadece sözde değil özde ve görsel olarak da sunmanız inanız oldukça etkili olacak ve burada EVET diyen vatandaşlarımızdan daha çok hayırcı vatandaşlarımızın olacağını 16 Nisan akşamı bizzat görecek ve tanık olacaksınız.

Bu referandum o zaman sizin şahsınızda bir zafer olacaktır.

Referandum sonrası istikrarsız hale gelecek ülkede doların kuru 10 ytl’ye çıkacak, ekonomi altüst olacak, velhasıl her şey tam istediğiniz şekilde gelişecek öne alınacak parlamenter sistemin bir erken seçiminde koalisyon hükümetinin başı olarak ancak o zaman başbakan olabileceksiniz.

Sayın Başkan, oldukça yoğun olduğunuz bir zamanda fazla vaktinizi almamak için hemen önerimi söylüyorum.

Öncelikle dışarıdan destek sağlayan ülke başbakanları, Siyonist sermayenin dünya mazlumlarının kanını emen holding sahiplerini, dini liderlerini, davet etmeniz ve meydanlarda beraber görünmeniz de fayda var.

Mesela Soros gelmeli, Hollanda kraliçesi Maxima , Almanya Başbakanı Merkel, Kandilden Cemil Bayık, Duran Kalkan, Mustafa Karasu, Can Dündar söz konusu mitinglerinizde mutlaka sizinle beraber görünmeli.

Ah! Ah! Aslında bilsem ki davetinize icabet edecek ve gelecek, birde Pensilvanya’dan F. Gülen bir gelir ve sizinle katılacağı mitinglerde o meşhur ağlama seanslarından birini miting meydanlarında hayır için icra etse, örgütünün mensupları da o seans içinde ağlama krizlerine bir tutulsalar var ya…

Evet, Sayın Başkan.  Yetmedi elbette ki içeriden de davetin olmalı mümtaz misafirlerin içinde SP lideri Temel Karamollaoğlu, BP’den Mustafa Testici, Vatan Partisinden Öcalan’ın eski arkadaşı Doğu Perinçek’i mutlaka unutmamalısınız.

Gabar, Cudi, Kato ve Kandil dağlarına attıkları bombalarla terörist diye yıllarca ancak böcekleri öldüren otları ezen şu tabela partilerinin başkanları olarak görülen emekli subaylarını mutlaka ama mutlaka davet edip hayırcılar mitinginde beraber görünmelisiniz.

Mesela SP başkanı Temel Bey, merhum hocamız Erbakan’ın da aslında bugün yaşasaydı mutlaka hayır diyeceğini, BBP başkanı Mustafa Bey, şehit Muhsin Bey bugün hayatta olsaydı kendileri de hayır diyecekti, Vatan Partisi başkanı Doğu Bey, Öcalan’la hayır demenizi istiyor demeleri var ya bütün EVET’çilerin tercihlerini altüst ederlerdi.

Sayın Başkan, benim oyum kimi davet ederseniz edin kimleri konuşturursanız konuşturun, kesinlikle EVET olacaktır.

Ha neden EVET diyeceğimi de size söyleyeyim.

Yeni bir Türkiye istiyorum.

Sayın Başkan..

Eski Türkiye’den bıktım

Sayın Başkan…

Bıktım, bıktım, bıktım…

 


Bu Makale 538 kere okunmuştur.

Yorumlar