DİYARBAKIR STADYUMUNDA ENGELLİ TRIBUNU YOK...

Liglerin başlamasına az bir süre kaldı Diyarbakırspor tüm hızı ile lige hazırlanıyor. Bir taraftan transfer çalışması bir taraftan hazırlık maçları yoğun bir tempo ile devam ediyor Diyarbakırspor'un hedefi ligi lider bitirip direk 3 .lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Bu şans her zaman gelmez Diyarbakırspor'unu sansı iyi değerlendirmesi lazım birde bu grupta takımlarımızın sayısının çok olması bir avantaj teşkil edecek Diyarbakırspor'un bu avantajı çok iyi kullanması lazım  bu konuda başkan elinden geleni yapıyor. çok para harcandı transferler yapıldı inşallah emekler boşa çıkmaz.

Uzun süredir alt liglerde yaşam mücadelesi veren Diyarbakırspor bu yıl bu şansızlığını kırıp profesyonel liglerde mücadele e5mek istiyor bu konuda hep yalnız kalan Diyarbakırspor taraftarlardan ve şehirden büyük bir destek bekliyor . Diyarbakırspor'un bulunduğu grupta 6 Diyarbakır takımı vardı 2 si ligden çekildi maddi imkansızlıktan dolayı liglere katılmama kararı aldılar.

Erganispor ve Adalet spor geçmiş yazılarımda para ve maddi gücü olmazsa Seyrantepe'yi gecelemezsiniz demiştim. Geliri akarı olmayan takımların maddi gücü olmadan bu liglere katılması çok zor tabi ki gönlümüz Diyarbakır takımlarının çok olmasından yana istiyoruz .Bu takımlarda Diyarbakırlı gençlerimiz yeteneklerimiz oynasın şehrimizde futbolun kalitesi yükselsin.

Bir sorunda engeli taraftarlar için belli bir türbinleri yok koca stadı maç boyunca kapı kapı geziyorlar. Rahat bir şekilde maç izleyebilecekleri yer yok bu işin sorumlusu muhatabı kimlerse stadyumda engelliler için bir türbin ve veya yer yapılması lazım en azından girebilecekleri yer belli olsun.

Engelli kardeşlerimizin de maçları rahat ve hijyen temiz düzgün izleyebilmeleri için ne gerekiyorsa yapılmasını bekliyoruz. Bu sorun hepimizin bizleri de rahatsız ediyor. Belli yerleri olsa bu sıkıntıda biter.