DİYARBAKIRSPOR DA BU ŞEHRİN TAKIMIDIR

Diyarbakırspor Adaletsporu net bir skorla yenerek yoluna devam etti.  2 haftadır oynadığı futbol vasatın üzerine çıkmadı   Diyarbakırspor kendini sıkmadan bu maçları kazandı grupta zorlu takımlar var bunları yenmesi lazım .ligin yolu bu takımları yenmekten geçer Diyarbakırspor kurduğu kadro ile bunu yapması lazım.

Bal ligi Diyarbakırspor'unda bulunduğu grupta favori takımlar maçlarını kazandı 13 takımlı bu grupta lider bitiren direk 3.lige çıkıyor buyuk büyük bir şans Diyarbakırspor'un bunu iyi kumlanması lazım çoğu işçe takımı maddi gücü zayıf Diyarbakırspor'u zorlayacak takımlar Şırnak Belediye spor Bitlis Özgürellere  ve Mazıdağı fosfat ön plana çıkan takımlar

Diyarbakırspor'un tribün desteğine ihtiyacı var herkes elini taşın altına koysun Diyarbakırspor şehir takımıdır iyi günde herkes vardır kötü gündemde sahip çıkmak lazımdır bu bütün şehirlerde böyledir Diyarbakırlılara daha çok görev düşüyor daha çok destek çıkılarak sahip çıkılması en büyük isteğimizdir.

Diyarbakır kentinin 5 takımı aynı grupta mücadele veriyor bu bir şans kenetlenme yok ancak birbirlerine karşı oynuyorlar  Diyarbakırspor'un 3.lige çıkması 1 Diyarbakır takımının ligde kalması anlamına geliyor . Bu şans her Zaman gelmez herkesin Diyarbakırspor'a sahip çıkması lazım.

Bir konuda Seyrantepe'deki büyük şehir belediyesine ait çim saha.   Seyrantepe'deki büyük şehir belediyesine saha herkese veriliyor antrenman ve maçlarda da  kullanılıyor  hatta kadın futbol takımlarının maçı bile oynanıyor isteriz ki herkes kullansın faydalansın hepsi aynı şehrin takımları  hepsine verilsin sıkıntı yok ayrımcılık yapılırsa karşıyız.

Neden Diyarbakırspor müracaat etmesine rağmen Diyarbakırspor'da kulanım izni verilmiyor birileri bunu açıklasın Diyarbakırspor'a üvey evlat muamelesi yapılmasın herkese  eşit davranılsın   yoksa biz bunda çifte standart ararız .

Diyarbakırda  hepimizin ortak kulanım alanlarını  beraber kullandığı tesis ve sahalardan herkes faydalansın  çünkü aynı şehirde yaşıyoruz birbirimize destek olmak zorundayız