DİYARBAKIRSPOR’DA AÇIKLAMA NE ZAMAN OLACAK?

Diyarbakırspor yönetimindeki sessizlik hala sürüyor bir açıklama olması lazım 2 yıldır yönetiyorsunuz sportif başarı yok geldiğiniz zaman sportif başarı sözü verdiniz olmazsa bırakırız gideriz dediniz henüz bir açıklama yok Diyarbakırspor'un bekleme lüksü yok bir an önce açıklama yapın takımın selameti için önünü açın transfer dönemi yaklaşıyor .Diğer takımlar transfere başladı Diyarbakırspor'da tık yok

Yazık koskoca şehir takımının düştüğü hale bakın kimse sahip çıkmıyor zamanında Diyarbakırspor'a yönetime gelen   önce kendini düşünmüş Diyarbakırspor bu yüzden herkesin elinde oyuncak olmuş yerlisi içerde kalmadı çoğu büyük şehirlere göç etmiş içerde kalanların gücü sonradan bu şehre gelenlere yetmiyor Kimse bu takıma el atmıyor sahip çıkmıyor arayışa giriyor.

Arayışa girmeye ne gerek var Diyarbakırspor'a sahip çıkın destek olun nereye kadar uzak duracaksınız .Batan bir çok Anadolu kulübü yeniden ayağa kalktı. Neden Diyarbakırspor ayağı kalkmasın Diyarbakırlı Diyarbakırspor'a sahip çıksa söz sahibi olsa yabancı kimlikli kişilere fırsat vermezse kenetlense takımına sahip çıksa şehrini yönetse düzelir yoksa sonradan bu şehre gelen yolda yürümesini bilmeyenlere kalsa  bitmiş zaten bitirdiler tek çözüm var uzun vadeli çalışma alt yapı tesisleşme 

Yabancılardan uzak iyi bir yönetim milliyetçi olunursa başarı gelir Diyarbakırspor'u önce asilzade Diyarbakırlılar yönetiyordu onların döneminde hırsızlık yoktu hizmet vardı memleket sevgisi vardı. Sonra düzen bozuldu sonrada n futboldan anlamayanların bu şehre gelmesiyle çantacılar baklavacılar ve  kontürcüler  çoğaldı. Diyarbakırspor'da çöküş başladı. Takıma ve Diyarbakır'daki spora zarar verdiler.  Diyarbakırspor'un en alt lige düşene kadar bitmesi için ne gerekiyorsa yaptılar. Daha havaya kaldıracak başkanda kalmadı.

Diyarbakırspor küllerinden yeniden doğdu. Bitemezdi. Bunda Abdurrahmân Özbek   Çelebi Eser   Nejat Cemiloğlu Şehmus  Akçadağ   Ali Gaffar Okkan, Vakin Aktan daha saymadığım birçok memleket sevdalısı asilzadenin emeği vardı.  Alın teri var . Bu şehre katığı büyük payeler ve başarılar var Yabancıların bunu anlaması mümkün değil onlar kendi ticaretine bakıyorlar Çoğu da Diyarbakırspor sayesinde iş adamı oldular.

Diyarbakırlı olan herkesin elini taşın altına koyması lazım Diyarbakırspor bizim kent bizim yancıların bizi yönlendirmesine müsaade etmeyelim .Takımımıza kentimize Diyarbakırspor'umuza sahip çıkalım.

İBRAHİM ATEŞOĞLU TEBRİKLER

İbrahim Ateşoğlu NTV haber kameramanı gazeteci spor yazarı TSYD Ankara Y.K  üyesi Diyarbakırspor'un tarihine ışık tutan adam 3.kitabıda çıktı. bu kitapta topladığı yerli profesyonel amatör sporcularla Diyarbakır'ın spor tarihine damga vuran Diyarbakırspor'un tarihinin kaybolmasına müsaade etmeyen anlatan kitaba çeviren İbrahim Ateşoğlu'na kentimiz olarak sonsuz teşekkürler.